روانشناسی

۳ باور غلط درباره مدیریت استرس

۳ باور غلط درباره مدیریت استرس

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((۳ باور غلط درباره مدیریت استرس)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

استرس یک تجربه جهانی است – بخش اجتناب ناپذیر از انسان بودن – اما استرس بیش از حد و کنترل نشده می تواند آسیب زیادی به سلامتی وارد کند. سطح استرس در سال های اخیر در حال افزایش است و روش موثر برای مدیریت استرس برای اکثر افراد یکی از ضروریات است. برخی از باورهای غلط درباره استرس و مدیریت استرس هنوز پابرجا هستند و این باورهای غلط بر توانایی بسیاری از افراد در از بین بردن استرس در زندگی آنها تأثیر منفی می گذارد. موارد زیر برخی از رایج ترین – و مخرب ترین – باورهای غلط مرتبط با استرس است که با شما در میان میگذاریم.

باورهای غلط درباره مدیریت استرس

۱-مدیریت استرس یعنی حذف کامل استرس از رندگی شما

بسیاری از افراد ، اگر نگوییم بیشتر ، وقتی در مورد استرس با آنها صحبت می کنیم ، تمایل دارند فکر کنند که مدیریت استرس مساوی است با قطع هر آنچه در زندگی استرس ایجاد می کند. بله ، این یکی از جنبه های مهم مدیریت استرس است ، اما نه همه آن.

حقیقت این است که از بین بردن تمام استرس ها از زندگی فرد نه امکان پذیر است و نه مطلوب.

 ما به استرس در زندگی خود نیاز داریم تا عملکرد بهینه داشته باشیم. ما برای رشد نیاز به یک چالش داریم. همچنین ، یک زیر گروه استرس زا وجود دارد (معروف به eustress) که در واقع برای سلامتی و نشاط شما مفید است ، به شرط آنکه دوزهای بیش از حد آن را تجربه نکنید. سرانجام ، قطع تمام فشارهای روانی امکان پذیر نیست و اگر سعی در این کار بکنید استرس بیشتری برای خود ایجاد خواهید کرد!

چرا این تصور غلط است: اگر فکر می کنید که قطع تمام استرس ها هدف شماست ، سایر فواید مدیریت استرس را از دست خواهید داد. همچنین ممکن است در تلاش برای دستیابی به هدفی که رسیدن به آن غیرممکن است ، سطح بالاتری از استرس را برای خود ایجاد کنید.

رویکرد بهتر: پذیرفتن استرس بخشی از زندگی سالم است سپس برای از بین بردن آنچه می توانید تلاش کنید و تدوین استراتژی هایی برای کنترل عوامل استرس زا که نمی توانید از زندگی خود حذف کنید بکوشید.

 مدیریت استرس۲-با نگرش مناسب ، هرگز نیازی به احساس استرس ندارید

بسیاری از مردم بر این باورند که نگرش صحیح تنها تفاوت یک فرد استرس دار با یک فرد آرام است. تعداد قابل توجهی از کتاب ها و متخصصان این ایده را پشتیبانی می کنند. اشتباه نکنید – تغییر نگرش می تواند تفاوت چشمگیری در میزان استرس ایجاد کند. با این حال ،شما نمیتوانید به فردی که دچار بیماری سختی است بگویید با تغییر نگرش به طور کلی استرس خود را از بین ببرد چون مطمئنا او در طول درمان با صحنه های استرس زا رو به رو خواهد شد اما میتواند با تقویت مثبت نگری روحیه اش را بالا ببرد و استرس را کمرنگ کند.

چرا این تصور غلط مضر است: مردم ممکن است به اشتباه باور کنند که اگر فقط نگرش بهتری داشتند ، هیچ یک از تجربیات چالش برانگیز نمی تواند روی آنها تأثیری بگذارد ، بنابراین آنها به اندازه کافی برای مثبت ماندن کار نمی کنند. این باور می تواند منجر به ارزیابی شخصی منفی شود. اگر خود را به عنوان “استرس” تجربه نکنند ، ممکن است اثرات استرسی که تحت آن هستند را تشخیص ندهند و آن را مدیریت نکنند (تا زمانی که آسیب جدی ببینند).

یک رویکرد بهتر: هنوز روی حفظ نگرش مثبت و تفکر درباره زندگی خود به روشی مبتنی بر نقاط قوت تلاش کنید. اما به یاد داشته باشید که حتی مقدار زیادی  استرس می تواند صدمه جسمی وارد کند و از بدن خود بیشتر مراقبت کنید وقتی که در زندگی با چالش هایی روبرو هستید – حتی اگر “احساس استرس” نکنید.

۳-فقط روش های صحیح را بیاموزید تا استرس شما برطرف شود

تکنیک های کنترل استرس مانند ورزش ، مدیتیشن و تفکر مثبت می توانند تجربه شما از استرس را به حداقل برسانند و همچنین نسبت به استرس انعطاف پذیری ایجاد کنند. با این حال ، هیچ تکنیکی نمی تواند استرس شما را در زندگی کاملاً از بین ببرد.درست است که ، “فکر مثبت” راهی عالی برای از بین بردن استرس است اما این همه ماجرا نیست.

رویکرد بهتر: به خاطر داشته باشید که تمام استرس ها ، حتی با بهترین روش ها ، از بین نمی روند – و این اشکالی ندارد. (آنچه را که قبلاً در مورد آن صحبت می کردیم را به خاطر بسپارید ، در مورد اینکه برای سالم و شاد ماندن در زندگی شما به چه مقداری استرس احتیاج دارید؟) بخاطر داشته باشید که مدیریت استرس مربوط به حفظ تعادل است – رسیدگی به آنچه که پیش می آید و رسیدن به اهدافتان با آرامش.

عوامل استرس زا ممکن است شما را به طور موقت اندکی از تعادل خارج کند ، اما روش های تسکین استرس وجود دارد که به شما کمک می کند دوباره به مکانی که احساس آرامش و تعادل دارید برگردید.

نکته اصلی که باید بخاطر بسپارید این است که گاهی اوقات نیاز به کمی کار برای بازگشت به حالت تعادل پس از برخورد استرس وجود دارد ، به خصوص اگر این اتفاق بزرگی مانند طلاق ، از دست دادن شغل ، بیماری بزرگ یا مرگ در آن باشد. خانواده. برخی عوامل استرس زا اجتناب ناپذیر هستند و تکنیک های کنترل استرس نمی توانند مانع این امر شوند ، اما می توانند به ما کمک کنند تا بهتر کنار بیاییم.

 مدیریت استرسنکته آخر مهم این است که تکنیک های مدیریت استرس می توانند به طرز شگفت انگیزی موثر باشند ، اما برای اینکه مفید واقع شوند باید آنها را تمرین کنید – به عنوان مثال نمی توانید در کلاس مدیتیشن شرکت کنید و سپس بقیه روز را با افکار منفی بگذرانید. به همین ترتیب در مورد ورزش ، تجسم ، تمرینات تنفسی و سایر روشهای موثر نیز صادق است.

آنها می توانند شما را در برابر فشار روانی انعطاف پذیر کنند ، اما تمام تأثیرات منفی استرس را مسدود نمی کنند. (هنوز هم ، این تکنیک های مدیریت استرس مزایای کافی را به همراه دارد که ارزش آن را دارد که به همان اندازه که می توانید به طور منظم تمرین کنید.) تکنیک های مناسب می توانند کمک کنند ، اما همه استرس ها را متوقف نمی کند ، و لازم است به طور منظم تمرین شوند.

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا