روانشناسی

چگونه از افسرده شدن در دوران کرونا جلوگیری کنیم؟

جلوگیری از افسردگی در زمان همه گیری کرونا

هر زمان بحرانی پیش می آید که تأثیرگذاری بسیاری در افراد داشته باشد ، فرصت هایی برای دیدن قدرت روحیه انسانی نیز وجود دارد.امروز در قسمت روانشناسی مجله اینترنتی ایران فان قصد داریم به شما کمک کنیم تا از دچار شدن به افسردگی در دوران کرونا جلوگیری کنید،لطفا با ما همراه باشید.

در طی آنفلوانزای ۱۹۱۸ ، اعضای خانواده ها به کمک کادر درمان آمدند و به بیماران غذا می دادند.

در اکتبر ۱۹۵۷ ، دانشجویان در بیمارستان ها نه تنها با آسپیرین و آب پرتقال بلکه با جرات زندگی در جهانی که کشف واکسن نادر بوده و بیماری عفونی یک امر عادی بود ، با آنفلوانزای آسیایی کنار آمدند.

امروزه ، خیاطان برای کمک به مبارزه با COVID-19 ، ماسک به بیمارستان ها می دهند . همه اینها نونه کارهایی است که مردم انجام میدهند تا از احساس ناامیدی در این دوران گذر کنند.

حفظ سلامت روان در طی یک بیماری همه گیر

مدیریت استرس را می توان به مدیریت استرس روزمره در دوره های عادی و کنترل استرس در دوره های بحرانی تقسیم کرد.انجام بهداشت روانی روزمره به طور روزمره به همان اندازه بهداشت جسمی مهم است و به حفظ سلامت کلی شما کمک می کند.

شنیدن و دیدن خبر را محدود کنید ، اوقات زیادی در روز را صرف تمرکز بر موارد مثبت و دلگرم کننده در زندگی خود کنید و از نظر اجتماعی با کسانی که به آنها اعتماد دارید ارتباط برقرار کنید. خانواده ، دوستان و مشاوران می توانند منبع حمایت و تشویق باشند.

مصرف داروها یا سایر درمان های بهداشتی طبق تجویز پزشک از اهمیت برخوردار است و همچنین برقراری تماس منظم با یک متخصص بهداشت روان نیز از اهمیت برخوردار است.

افسردگی در کرونا
افسردگی در کرونا

مدیریت استرس در دوره های بحرانی مثل کرونا

در دوره های بحرانی ، مهم است که با یک متخصص بهداشت روان تماس بگیرید.

اگر مشاور در دسترس نباشد ، اکثر کشورها خط بحرانی مشخصی دارند که می توانند برای کمک فوری به آنها مراجعه کنند. منابع بسیاری برای کسانی که با علائم افسردگی یا اضطراب دست و پنجه نرم می کنند در دسترس است.

 تماشای بیش از حد اخبار می تواند بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد. بسیاری از رسانه های خبری تمایل به اغراق کردن در عناوین برای دریافت بیننده دارند ، حتی اگر به قیمت سلامت روان بیننده باشد.

همچنین ، اطلاعات غلط زیادی حتی در کانال های خبری وجود دارد که باید فقط رسانه های معتبری را دنبال کنید ، در صورت ایده آل بودن کانال خبری فقط روزی یکبار خبر گوش کنید و از شبکه های مجازی هم پیگیر نباشید تا سلامت روانی خود را حفظ کنید.

علائم افسردگی در قرنطینه طولانی مدت

علائم افسردگی و اضطراب می توانند در دوره های استرس زیاد به اوج خود برسند. این علائم می تواند برای هر فرد متفاوت باشد.

از نظر افسردگی ، بیشتر افراد علائم افسردگی با کاهش علاقه به چیزهایی را دارند که معمولاً برایشان لذت می بخشد و همچنین احساس اعتماد به نفس کمتر از حد معمول دارند. کسانی که مدت طولانی در انزوا یا قرنطینه هستند ، مستعد عواقب روانی طولانی مدت هستند.

گروه های سنی ، مانند افراد مسن و بسیار جوان ، به دلیل منابع محدود می توانند بیشتر مستعد ابتلا به مشکلات ناشی از استرس باشند.

به گفته دکتر بروکس در مقاله خود در لانست نوشت: “ترس از عفونت و مبتلا شدن به کرونا ، بی حوصلگی ، منابع ناکافی ، اطلاعات ناکافی درباره ویروس کرونا، مشکلات اقتصادی” برخی از نگرانی های معمول افراد در قرنطینه طولانی مدت است.

آنچه ما از شیوع سارس و ابولا در گذشته آموخته ایم این است که مردم در قرنطینه طولانی مدت عملکرد خوبی ندارند. کارمندان بیمارستانها علائم افسردگی را نشان می دهند ، مانند خستگی ، تمرکز ضعیف ، بلاتکلیفی ، تحریک پذیری و بی خوابی.

آنها همچنین هنگام برخورد با بیماران علامت دار اضطراب را تجربه می کنند. این علائم شامل تحریک پذیری ، جدا شدن از دیگران ، کاهش عملکرد کار و عدم تمایل به کار یا در نظر گرفتن استعفا است.

مهار افسردگی در طی یک بیماری همه گیر

اقدامات زیر می تواند به مهار شعله ور شدن افسردگی در طی همه گیر کنونی کمک کند.

۱-ارتباط خود را با خداوند قادرو توانا بالا ببرید

در این دوران بشر بیش از همه متوجه این نکته شد که تنها نجات بخش عالم هستی خداوند بلند مرتبه است.سعی کنید حداقل روزی ۱۰ دقیقه برای ارتباط خود با خدای مهربانتان وقت بگذارید با او از همه ترس ها و نگرانی هایتان صحبت کنید و در مقابل آرامش را از او دریافت کنید.

۱- به درستی انرژی خود را کانال کنید

برخی از افراد تمایل دارند که با گذراندن وقت با دیگران ، به ویژه افراد برون گرا ، زمان را بگذرانند.این افراد وقتی مجبور به قرنطینه شوند ، تمایل دارند با کسالت روزشان را بگذرانند و همین موجب افسردگی میشود. یافتن راهی برای هدایت انرژی خود به یک چیز مفید ضروری است.

۲- با اطرافیان خود ارتباط برقرار کنید

برای کسانی که در خانه با دوستان یا خانواده خود هستند ، این یک زمان ممتاز برای ایجاد ارتباطات جدید ، یادگیری چیزهایی درباره یکدیگر است.

۳-برای جلوگیری از افسردگی گفتگو کنید

علاوه بر انجام بازی های رومیزی یا ویدئویی معمول ، با عزیزان خود گفتگوی معناداری داشته باشید. گفتگوها همچنین فرصتی برای تعمیق روابط شما با دیگران فراهم می کند.

۴- استفاده از فناوری

اگر در خانه تنها هستید ، از طریق کنفرانس تلفنی یا ویدئویی با کسانی که سالهاست آنها را ندیده اید یا با آنها صحبت نکرده اید ارتباط برقرار کنید.

۵- به کودکان کمک کنید تا این دوران را درک کنند

برای کسانی که کودک دارند ، یک روال عادی شرایط طبیعی را ایجاد می کند. هنگام توضیح اطلاعات ، ابتدا آنچه را که آنها می دانند بسنجید و سپس اطلاعات واقعی اما دلگرم کننده را به اشتراک بگذارید.

۶- بگذارید احساسات شما جریان داشته باشد

بسیاری از مردم نوعی غم و اندوه را از فرصت های از دست رفته تجربه می کنند. اگر شما هم یکی از آنها هستید ، برای غم و اندوه وقت بگذارید.(احساس تان را سرکوب نکنید)

برای کسانی که یک همکار یا عزیز دارند ، که در معرض بیماری COVID-19 قرار گرفتند ، درک روند شرایط غم و اندوه می تواند مفید باشد.احساس شوک ، عصبانیت ، اندوه ، در دوران همه گیری کرونا تا حدی طبیعی است اما در نهایت همه ما باید این شرایط را بپذیریم و برای بهتر شدن حال روحی مان تلاش کنیم.

افسردگی در کرونا
افسردگی در کرونا
در این زمان ، بیش از هر زمان دیگری ، یادتان باشد که در تجربه های خود تنها نیستید. و هیچ چیز هم در دنیا ابدی نبوده همه چیز هر چند طولانی بالاخره به اتمام میرسد.لطفا تجربیات و حالات روحی خود را در دوران همه گیری کرونا با ما در میان بگذارید.
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا