پزشکی

علت ضربان قلب پایین چیست؟

علت ضربان قلب پایین چیست؟

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((علت ضربان قلب پایین چیست؟)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

ضربان قلب به تعداد دفعات ضربان قلب یا پمپاژ خون در دقیقه گفته می شود. این چیزی است که مردم آن را نبض می شناسند و یکی از شاخص های اصلی وضعیت سلامتی است.شما برای حفظ خون رسانی مناسب به تمام اندام های حیاتی بدن به ضربان قلب خوب نیاز دارید. این اندام ها برای انجام عملکردهای خود به خون تازه و اکسیژن دار احتیاج دارند که باعث زنده ماندن شما می شود.در این پست میخواهیم علت ضربان قلب پایین را بررسی کنیم.

اگر نبض شما غیرطبیعی پایین است ، معمولاً به این معنی است که قلب شما خون کافی برای تأمین نیازهای بدن شما پمپاژ نمی کند ، که می تواند منجر به ضعف عمومی و سایر عواقب مرگبار شود.

ضربان قلب طبیعی چیست؟

ضربان قلب طبیعی در یک بزرگسال بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان در دقیقه است.

برای کودکان کمتر از ۱۶ سال ، محدوده ضربان قلب طبیعی به سن بستگی دارد. به عنوان مثال ، ضربان قلب طبیعی در نوزاد تازه متولد شده می تواند تا ۱۵۰ ضربان در دقیقه و حتی در صورتی که کودک گریه میکند میتواند ضربان قلب حتی بیشتر باشد.

علت ضربان قلب پایین (برادی کاردی)

اصطلاح پزشکی برای ضربان قلب که زیر حد طبیعی است ، برادی کاردی است. به دلایل مختلف برادی کاردی می تواند رخ دهد.

دلایل احتمالی برادی کاردی شامل مواردی در سیستم هدایت قلب ، مشکلات الکترولیت ها ، اختلالات در خوردن ، ورزشکار بودن ، داروها ، جراحی قلب و شرایط متابولیکی مانند کم کاری تیروئید است.

ضربان قلب پایین همیشه به این معنی نیست که مشکلی در قلب شما وجود دارد. افرادی که ضربان قلب کم دارند ممکن است هیچ علائمی نداشته باشند ، اما برخی افراد ممکن است علامت دار باشند.

علت ضربان قلب پایینعلائم رایج برادی کاردی( ضربان قلب پایین )

علائم ضربان قلب پایین می تواند شامل موارد زیر باشد:

سرگیجه
سبکی سر
تنگی نفس
مشکل در ورزش کردن
خستگی
غش کردن

چه زمان ضربان قلب کم خطرناک است؟

ضربان قلب کم هنگامی خطرناک است که در آن علائم ذکر شده را تجربه کنید.

این علائم می توانند کیفیت زندگی و احساس شما را بسیار تحت تأثیر قرار دهند. همچنین می توانند باعث سقوط و صدمه زدن به خود یا تصادف شوند.

هر زمان که شروع چنین علائمی را احساس کردید ، یا درخواست کمک کنید یا خود را در حالت نشسته یا دراز کشیده قرار دهید. پس از آن باید تخصص یک متخصص قلب و عروق را جستجو کرد تا علت اصلی برادی کاردی شما را مشخص کند و درمان لازم را دنبال کند.

شرایط قلبی عروقی که می تواند ضربان قلب را پایین بیاورد

برخی از بیماری های قلبی می تواند منجر به کاهش ضربان قلب شود. این شرایط ممکن است مادرزادی یا اکتسابی باشد.

نوزادان می توانند یک بیماری به نام بلوک قلبی مادرزادی داشته باشند که باعث می شود ضربان قلب آنها در شکم مادرشان بسیار کند شود و این می تواند با تولد هم ادامه یابد.

پس از تولد ، بسته به وسعت انسداد قلب ، ممکن است به ضربان ساز قلب نیاز داشته باشند. بلوک مادرزادی قلب ممکن است به دلیل یک بیماری خود ایمنی مانند لوپوس یا سندرم شوگرن در مادر باشد.

نقص اکتسابی نقصی است که پس از تولد بدست می آید. برخی از بیماری ها می توانند منجر به انسداد قلبی اکتسابی شوند و همچنین باعث کند شدن ضربان قلب می شوند.

این بیماری ها شامل سارکوئیدوز ، بیماری لایم و بیماری عروق کرونر (انسداد رگهای کوچک قلب) با یا بدون حمله قلبی است.

گزینه های درمانی برای ضربان قلب پایین

در صورت مشاهده علائمی از ضربان قلب ، ممکن است متخصص قلب و عروق شما را به یک متخصص قلب و عروق حتی متخصص تر به نام الکتروفیزیولوژیست (EP) ارجاع دهد.

پزشک EP ممکن است علاوه بر آنچه قبلاً توسط متخصص قلب انجام شده است ، مجموعه مطالعات خود را نیز انجام دهد.

در شرایط شدید ممکن است ضربان ساز ضربان قلب توصیه شود. ضربان ساز دستگاه کوچکی است که در زیر پوست قرار داده می شود و از طریق سیم به قلب متصل می شود تا ضربان قلب را حفظ کند.

تنظیمات ضربان ساز را می توان در خارج از بدن با استفاده از آهن ربا انجام داد. هر چند سال یکبار ، عمر باتری ضربان ساز به پایان می رسد و باید تعویض شود.

تشخیص برادی کاردی

متخصص قلب با گرفتن شرح حال مناسب ، انجام معاینه فیزیکی و درخواست مراحل آزمایش ، علائم برادی کاردی شما را ارزیابی می کند. این آزمایشات ممکن است شامل الکتروکاردیوگرام (EKG) و اکوکاردیوگرام باشد.

EKG یک عکس فوری از نحوه عملکرد سیستم هدایت در قلب شما به متخصص قلب می دهد. اکوکاردیوگرام سونوگرافی قلب شماست. این به متخصص قلب اجازه می دهد تا آناتومی و عملکرد قلب شما را ارزیابی کند.

هرگونه ناهنجاری در هدایت قلب یا مسائل ساختاری را می توان به ترتیب توسط EKG و اکوکاردیوگرام برداشت.

همچنین ممکن است متخصص قلب یک دستگاه مانیتورینگ قلب به نام مانیتور هولتر را برای ارزیابی ضربان قلب و ریتم شما در یک دوره طولانی تر توصیه کند.

همچنین ممکن است متخصص قلب یک تست استرس ورزشی را برای ارزیابی ضربان قلب و ریتم شما با فعالیت توصیه کند. این کار معمولاً روی تردمیل انجام می شود در حالی که شما درگیر دستگاه EKG هستید. سرعت و شیب تردمیل به طور دوره ای افزایش می یابد تا قلب شما را “آزمایش” کند.

علت ضربان قلب پایینورزش روزمره چگونه به تنظیم ضربان قلب شما کمک می کند؟

تمرینات معمول که می توانند به کاهش ضربان قلب شما کمک کنند شامل ورزش های هوازی مانند پیاده روی ، دویدن  ، دوچرخه سواری و شنا هستند. نکته اصلی روتین بودن آن است یعنی تمرینی که انتخاب می کنید باید تمرینی باشد که بتوانید به طور مداوم انجام دهید و از آن لذت ببرید!(این تمرینات برای افرادی که ضربان قلب پایین دارند توصیه نمیشود)

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند کودکان ۶ تا ۱۷ سال هر روز یک ساعت فعالیت متوسط ​​تا شدید داشته باشند. به بزرگسالان توصیه می شود ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش کنند.

کسانی که به طور منظم ورزش نمی کنند می توانند با یک پیاده روی آرام شروع به پیاده روی سریع (۲٫۵ مایل در ساعت) و شاید یک آهسته دویدن در نهایت کنند!

با ایجاد یک تمرین روزمره ، قلب شما با گذشت زمان کارآمدتر می شود. این کار را با پمپاژ همان مقدار خون با ضربان قلب کمتر انجام می دهد. این به شما کمک می کند تا مقداری از انرژی قلب را حفظ کنید.

غذاهایی که به حفظ ضربان قلب مناسب کمک می کنند

خوردن غذاهای سالم برای قلب روش خوبی برای حفظ تناسب قلب و عروق و در نتیجه ضربان قلب مناسب است.

شما باید ۵-۷ وعده میوه و سبزیجات در روز بخورید. همچنین ، از غذاهای حاوی فیبر بالا مانند جو دو سر ، غلات و غلات استفاده کنید. خوردن پروتئین های بدون چربی مانند مرغ بدون استخوان ، بدون پوست یا ماهی سالمون نیز باعث سلامت قلب می شود.

رژیم شما باید غذاهای سرشار از قند ، کلسترول و چربی های اشباع شده را محدود کند. چربی های اشباع نوعی چربی ناسالم است که در کره ، پنیر ، گوشت گاو چرب یا مرغ با پوست یافت می شود.

حرف آخر درباره ضربان قلب

بهترین روش برای عادی سازی ضربان قلب آهسته و تأمین سلامت کلی قلب و عروق ، اتخاذ یک سبک زندگی سالم همراه با درمان تجویز شده توسط پزشک است. این شامل درست غذا خوردن ، تحرک و ترک عادت های مضر است.

با پزشک خود مشورت کنید تا مناسب ترین برنامه درمانی را که متناسب با نیازهای فردی شما است ، ارائه دهد. به دنبال پیگیری های مکرر بروید و پزشک را در مورد علائم جدید مطلع کنید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا