مجله اینترنتی ایران فان
مجله اینترنتی ایران فان در سال 1393 با این نام که ترکیبی از «بخندید»، «بخوانید» و «بدانید» است شروع به کار کرد. اکنون شما می‌توانید مطالب سرگرمی، دانتستنی، اخبار تکنولوژی، رسانه و موسیقی، بیوگرافی و.. را در این مجله رایگان مشاهده کنید.

آموزش دیلیت اکانت تلگرام به روشی جدید

0 602

گاهی اوقات پیش می‌آید که کاربران شبکه‌های اجتماعی برای مدتی تصمیم به ترک رسانه‌های اجتماعی می‌گیرند.
در چنین حالتی معمولا به دلیل مشغله‌های کاری و تحصیلی سعی می‌کنند
تا از پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی دوری کنند و در آینده و در زمان مناسبی مجددا بازگردند.
یکی از این رسانه‌های اجتماعی که از این دست اتفاقات در آن زیاد رخ می‌دهد تلگرام است
که کاربران در آن به دنبال حذف اکانت تلگرام هستند.
از این رو در این بخش قصد داریم دیلیت اکانت تلگرام را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم:

اگر شما هم قصد حذف اکانت تلگرام خود را به صورت دائم و موقتی دارید مطالب زیر را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید ….

 آموزش دیلیت اکانت تلگرام

گام اول

برای این کار ابتدا باید وارد لینک زیر شوید.

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

گام دوم

حال شماره تلفن همراهی که اکنون تلگرام شما بر روی آن شماره فعال است را در کادر زیر عبارت Your Phone Number وارد کنید.
لازم است به این نکته توجه کنید که پیش از شماره تلفن کد ایران ۹۸+ را وارد کرده باشید.
در شکل زیر طریق صحیح وارد کردن شماره تلفن همراه نمایش داده شده است. به تصویر زیر توجه کنید.

دیلیت اکانت تلگرام

گام سوم

بعد از وارد کردن شماره برای شما یک پیام از تلگرام ارسال می شود که به این شکل می باشد که داخل آن یک کد وجود دارد:

گام چهارم

حالا این رمز را در قسمت confirmation cod در سایت وارد کنید و گزینه sign in را بزنید.
توجه کنید که حتما کد را باید مطابق با کد ارسالی وارد کنید و تمامی قواعد آن را استفاده کنید
و به حروف بزرگ و کوچک نیز دقت داشته باشید که عکس این قضیه اگر عمل کنید موفق به حذف نخواهید شد.

دیلیت اکانت تلگرام

گام پنجم

در نهایت گزینه دیلیت اکانت را انتخاب کنید.
در این مرحله تلگرام برای آخرین بار از شما می‌پرسد که آیا از حذف اکانت تلگرام خود اطمینان دارید؟!
شما با کلیک کردن بر روی گزینه Yes, delete my account اکانت تلگرام خود را دیلیت کردید.
و حالا به این روش در نهایت تلگرام با یک پیغام سبز رنگ به شکل زیر شما را تنها می‌گذارد،
اما از شما می‌خواهد که زود به آغوش گرم تلگرام بازگردید و تلگرام را زیاد از حد تنها نگذارید!!!

حذف خودکار اکانت تلگرام

از ابتدا قابلیتی در تلگرام تعبیه شده است که اگر برای مدتی طولانی در اکانت خود وارد نشوید، اکانت تلگرام به صورت خودکار حذف خواهد شد.
معمولا تنظیمات این بخش به صورت پیش فرض روی ۶ ماه قرار دارد
و به این معنی است که اگر تا ۶ ماه پس از آخرین زمان آنلاین بودن در تلگرام، اکانت شما آنلاین نشود،
به صورت خودکار اکانت تلگرام شما حذف خواهد شد.

انتخاب مدت زمان حذف خودکار اکانت تلگرام قابل تغییر است که می‌توانید زمان آن را کم کنید
یا اینکه برای جلوگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام مدت زمان آن را بیشتر کنید.
تعیین این مدت زمان از یک ماه تا یک سال متغیر است.
برای این منظور در نسخه اندروید تلگرام به مسیر settings> privacy and security (تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت) مراجعه کرده
و از بخش Advanced روی گزینه Delete my account if away for کلیک کرده و یکی از گزینه‌ها را به دلخواه خود انتخاب کنید.

تلگرام طلایی و هاتگرام نیز به همین صورت می باشند.

اپدیت و قابلیت های جدید تلگرام

در جدیدترین اپدیت تلگرام یک سری امکانات و ویژگی های جالب به این پیام رسان پر قدرت اضافه شده که در زیر آنها را مرور میکنیم :

  • یکی از این امکانات نمایش افراد بر اساس لوکیشن و نزدیک ترین افراد به شما هست ! که با این طریق میتونید دوستان جدید پیدا کنید
  • یکی دیگر از این قابلیت ها برای صاحبات کانال ها و گروه های تلگرامی می باشد که به شما امار دقیق از فعالیت کانال و گروه شما را می دهد یعنی میتوانید به صورت کامل حرفه ایی و دقیق فعالیت کاربران خود را انالیز کنید .
  • از دیگر امکانات اضافه شده به این نرم افزار می توان به ایموجی های متحرک و جالب اشاره کرد که محیط گفتگو و چت را خیلی جذاب تر و زیباتر از قبل می کند .
  • حالت پیغام سکوت یکی دیگه از قابلیت های جدید تلگرام هست که شما میتونید یک پیام رو بدون اینکه ناتیفیکیشن و صدایی برای طرف مقابل بره ارسال کنید برای این کار باید روی دکمه ارسال انگشت خود را نگه دارید
  • حالت اهسته هم یه امکانی هست که بیشتر برای جلو گیری از ارسال بیش از حد تبلیغات هست به این صورت که شما در هر چت و گروه بعد از ارسال یک مطلب باید ۳۰ ثانیه صبر کنید تا دوباره بتونید مطلب جدیدی رو ارسال کنید
  • از این به بعد میتونید با ایکون ماه که در پنل کناری اومده خیلی سریع حالت شب رو برای اکانت خودتون فعال کنید تا چشم هاتون اذیت نشه
  • (iOS) برای سوییچ کردن سریع بین مخاطبان، روی آیکون موردنظر فشار داده و نگه دارید.
[تعداد: 1   میانگین: 5/5]
در مجله اینترنتی ایران فان بخوانید!